23. heinäkuuta 2012

KIRPPARI HIRMU

VOIKO JOKU AUTTAA TÄN KESTOHIMMENNYKSEN POIS ?

Otsikko kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.. Käyn joka viikko kirppareilla katsomassa, jos löytyis jotain OIKEESTI kivaa. Ennen vihasin kirppareita ,koska mieleeni tuli karmea haju,likaiset vaatteet ja pitkät roikkuvat nahkatakit rekeillä. Tosin mielipide voi muuttua, jos osaa käydä oikeissa paikoissa kiertelemässä. Oma ehdoton suosikki kirppari täälä Seinäjoella on Ullakko ! Sijaitsee sielä vanhan cittarin takana, jos joku ei vielä tiennyt.

Tälläsiä löytöjä tänään:
maailman ihanin neule hm'n lanseeraamana - 4e


takki - 5e
Korallin värinen t-paita - 1 e
Iinalle ostin pitkähihasen huimat 50cent HM. 

nilkkurit - 1e

vyö - 3e

Höh, näin jälkikäteen, kun on kuvannut noi ostokset , nii ei sitä tainnutkaa tulla osteltua ihan niin paljoa mitä se kirpparil tuntui ? Eivaan tosi tyytyväinen oon näihin ostoksiin ♥
Eräs mun tuleva luokkalainen pyys mua facessa kaveriks täs muutama viikko sitten ja otin tilanteen haltuun ja kyselin,josko voitas nähdä ennen koulun alkua ja näin varmasti tapahtuu :). Olkaa rakkaat lukijan sosiaalisia ihmisiä älkääkä pelätkö puhua tuntemattomille, for real! Sosiaalisuus on _aina_ ihmisessä plussa ja se, että tulee kaikkien kanssa toimeen. Tukkavinkkejä part 1 luvassa tänään illalla tai huomen aamuna :) puspus heippa!

ps. Kiitos 80 julkista lukijaa + bloglovinista 15, ootte ihania ♥!

5 comment/s:

 1. törkeen ihana toi neuletakki! haluaa, haluaa myös!

  ps. jos innostaa käy vilkaisemassa mun blogia (:
  http://diioudii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. tää sunkin blogis on aivan ihana, pakko liittyy lukijaks! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana neule! Mua harmittaa ihan älyttömästi, kun ite en ikinä löydä mitään kirppiksiltä. Muut löytää aina kaikkea kivaa ja ihanaa. :-( Tosiaan en kyllä oo käyny muualla kirppareilla kun Hämeenlinnassa, ja täähän on ihan kälynen mesta.

  VastaaPoista

Muistathan kommentoida asiallisesti :) Kiitos.

 

OONAE | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet