29. huhtikuuta 2018

Kun hektisyys kääntyykin itseä vastaan

Nahkatakki- Veromoda (kirppari)
Mekko- Cubus
Valehtelematta tämä viikko on menty tukka putkella ja oikeastaan sitä edellinenkin. Keho on yrittänyt kertoa, että "hei nyt pitää himmata", mm. flunssan ja outojen lihassärkyjen muodossa. Sen vuoksi mun some on ollut kaikin puolin hiljainen. Tällä hetkellä olen työharjoittelussa ja sekin omalla tavallaan kuormittaa enemmän kuin koulussa istuminen. Kaikki on kuitenkin todella hyvin. On vain _kiire_ niinkuin kaikilla tässä valmiissa maailmassa. Tänä viikonloppuna on ollut paljon menoa ja aikataulun mukaan pomppimista. Lisäksi sosiaalisia ja uusia tilanteita on ollut paljon. Olo on rättipoikkiväsynyt. Opinnäytetyö painaa myös aikataulullisesti mieltä... Sen vuoksi odotan kesää, että saan olla töissä unohtaa opiskelun ihan hetkeksi, koska lomaa opiskelusta kaipaan, jos jotakin.


Mutta niinhän se on, että itse me kiireemme luomme. Asenteella on tässäkin asiassa valtava merkitys. Kukaan muu ei voi kiirettä taannuttaa kuin sinä itse. Kukaan ei myöskään pakota painamaan tukka putkella niin, että kehoa särkee iltaisin. Kukaan ei myöskään tee opinnäytetyötäni minun puolesta, joten mitä mä tässä valitan! Niimpä..

Jokainen on vastuussa itsestään ja omasta asenteestaan. Negatiivisia tunteita on meillä jokaisella, mutta ne on käännettävissä sekä muutettavissa. Olen päättänyt, että ensi viikolla otan enemmän aikaa itselle. Otan rauhallisen ajan myös opinnäytetyön tsekkaukselle, että missä mennään. En varaa kalenteria täyteen tekemisellä ja olen kiitollinen siitä, miten paljon opin tällä hetkellä harjoittelussani. Aion tulevalla viikolla myös nukkua enemmän, että kehoni ehtii palautua työpäivistä sekä treeneistä. Tiedättekö, mikä näissä huonommissa fiiliksissä on tärkeintä? Se, että ne tiedostaa. Tiedostaa sen, että nyt pitää himmata. Muista olla armollinen itsellesi ja ottaa aikaa sille, mitä sinä kaipaat juuri nyt.

-OONAE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida asiallisesti :) Kiitos.

 

OONAE | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet