2. toukokuuta 2018

Etkö saavuttanut kesäkuntoa? Tässä muutama vinkki.

 Kesäkunto... Se jokaisen ihmisen tavoite. Miksi ei joulukunto? Älä hätäile, jatka tavoitteesi saavuttamista kesän läpi ja nauti kesästä niiden ylimääräistenkin kilojen kanssa♥

1. Hae itsevarmuutta alusvaatteilla. Tämä oli tänä talvena yksi ratkaisevista asioista, jotka kohottivat itsetuntoa aika roimasti, vaikka painoa on kertynyt. Löysin ammattilaisten avulla juuri mulle sopivia alusvaatteita, jotka korostavat muotoja sekä saavat olon naiselliseksi itsevarmaksi. Löysin myös ensimmäistä kertaa elämässäni tukea antavat alusvaatteet, jotka muodostavat upean siluetin vyötärölle. Kardashianeidenkin luottotuote on oikeasta paikasta kinnaavat alusvaatteet. Näillä kurvit kuntoon myös ihoamyötäilevälle mekolle!
2. Osta bikinit/uimapuku, jossa tunnet olosi upeaksi. Itse olen siirtynyt kokouimapukuun tai osittaiseen, joka peittää tai korjaa ne kriittisimmät paikat kehosta. Joku voisi sanoa, että turhaa peittelemään, mutta jos ihminen on jostain kehon osasta epävarma niin silloin on etsittävä uimiseen käyvä asu, joka korostaa parhaat puolet! Itse haaveilen myös korkeavyötäröisestä bikinin alaosasta, koska mun etupömppä on itsellä se kriittisin ja arpisin kaikista kehon osista.

3. Osta kesäinen vaate, joka miellyttää juuri sua ja tuo esiin juuri sun parhaat puolet. Oli se paras puoli sitten sun upeat muodot, sääret, hiukset tai silmät. Kannattaa kokeilla myös erilaisia värejä, vaikka olisit mustan ystävä. Saatat yllättyä!
  •  Mekon kanssa PROTIP: Jos reitesi ovat muodoilla suotu tai syöty, suihkuta tai pyöritä deodoranttia reisiin, jotta ne eivät hitsaa kiinni. Tähän käy myös babyoil. Ota pikkulaukkuun mukaan, jos on pidempi päivä edessä.
4. Juo paljon vettä ja syö kevyesti. Tämä takaa kuumallakin kelillä sen, että aineenvaihdunta toimii. Ihmisten ilmoilla on mukavempi olla, kun vatsa ei ole turvoksissa nesteen, lämmön ja epäterveellisen ruoan vuoksi.


5. Onko rusketus sun juttusi? Jos ei niin that's fine. Jos haluat kokeilla, kokeile ihmeessä! Joskus tämä on kuitenkin itsevarmuutta tuova asia. Minulle itseruskettava on aika suuressa roolissa silloin, kun vaatteet vähenee kesää kohden. Aurinkoa en ole ehtinyt moneen vuoteen ottamaan, joten purkkirusketuksesta on tullut todella tärkeä osa mun kesää. Rusketus tuo omat vibansa kesään ja häivyttää muuten kivasti punaisena hohtavia raskausarpia!6. Viihdy ihmisten kanssa, jotka boostaavat sisäistä itsevarmuuttasi heidän omalla energiallaan. Vietä aikaa niiden ystävien ja läheisten kanssa, joiden seurassa tunnet olevasi oma itsesi vapaasti ja häpeilemättä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita läheisiä, jotka kehuvat jatkuvalla syötöllä, vaan läheisiä turvallisia ihmisiä, joiden kanssa voit olla oma itsesi. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta sinä koostustut viidestä lähimmäisestä ihmisestäsi ja heillä on sinuun valtava vaikutus.

Jatka treenaamista ja kevyesti syömistä kesän läpi. Tämän postauksen tarkoituksena on muistuttaa, ettet lisäkiloista huolimatta unohda sitä, miten upea olet♥. 

-OONAE

3 kommenttia:

  1. Mistä ja minkälaisia muotoilevia alusvaatteita oot ostanut? Mulle kans!🙋🏽‍♀️😁

    VastaaPoista

Muistathan kommentoida asiallisesti :) Kiitos.

 

OONAE | Copyright © 2012 | Powered by Blogger | Blog Designed By Yogen Basnet